APA aipamena

Serrano Ponce, J. G., & Plascencia Jorquera, A. (2021). Influencia de la maceración mecánica de la paja de trigo (triticum aestivum) y el heno del sudán (sorghum sudanense) utilizados en dietas de crecimiento-finalización para bovinos. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas.

Chicago Style aipamena

Serrano Ponce, José Gerardo, y Alejandro Plascencia Jorquera. Influencia De La Maceración Mecánica De La Paja De Trigo (triticum Aestivum) Y El Heno Del Sudán (sorghum Sudanense) Utilizados En Dietas De Crecimiento-finalización Para Bovinos. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

MLA aipamena

Serrano Ponce, José Gerardo, y Alejandro Plascencia Jorquera. Influencia De La Maceración Mecánica De La Paja De Trigo (triticum Aestivum) Y El Heno Del Sudán (sorghum Sudanense) Utilizados En Dietas De Crecimiento-finalización Para Bovinos. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.