APA aipamena

Rodríguez González, R. E., & Ponce Medina, J. F. (2021). Estabilidad y transformación genética para la maximización de la expresión del GEN (GUS) en trigos de gluten fuerte. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas.

Chicago Style aipamena

Rodríguez González, Rosario Esmeralda, y Juan Francisco Ponce Medina. Estabilidad Y Transformación Genética Para La Maximización De La Expresión Del GEN (GUS) En Trigos De Gluten Fuerte. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

MLA aipamena

Rodríguez González, Rosario Esmeralda, y Juan Francisco Ponce Medina. Estabilidad Y Transformación Genética Para La Maximización De La Expresión Del GEN (GUS) En Trigos De Gluten Fuerte. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.