Παραπομπή APA

Zúñiga Trejo, L. C., & Montaño Gómez, M. F. (2021). Composición química de los principales ingredientes utilizados en la formulación de raciones en la engorda de bovinos en el valle de Mexicali. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Investigaciones en Ciencias Veterinarias.

Παραπομπή Chicago Style

Zúñiga Trejo, Luis Chayanne, και Martín Francisco Montaño Gómez. Composición Química De Los Principales Ingredientes Utilizados En La Formulación De Raciones En La Engorda De Bovinos En El Valle De Mexicali. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Investigaciones en Ciencias Veterinarias, 2021.

Παραπομπή MLA

Zúñiga Trejo, Luis Chayanne, και Martín Francisco Montaño Gómez. Composición Química De Los Principales Ingredientes Utilizados En La Formulación De Raciones En La Engorda De Bovinos En El Valle De Mexicali. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Investigaciones en Ciencias Veterinarias, 2021.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.