Schnoller, V. C. G., Hernández-Carmona, G., Hernández-Garibay, E., López-Vivas, J. M., & Muñoz-Ochoa, M. (2020). Chemical characterization of the soluble polysaccharides of the red alga Acanthophora spicifera from La Paz Bay, Baja California Sur, México. Iniversidad Autónoma de Baja California.
Citación estilo ChicagoSchnoller, Valérie Chantal Gabrielle, Gustavo Hernández-Carmona, Enrique Hernández-Garibay, Juan Manuel López-Vivas, y Mauricio Muñoz-Ochoa. Chemical Characterization of the Soluble Polysaccharides of the Red Alga Acanthophora Spicifera From La Paz Bay, Baja California Sur, México. Iniversidad Autónoma de Baja California, 2020.
MLA引文Schnoller, Valérie Chantal Gabrielle, et al. Chemical Characterization of the Soluble Polysaccharides of the Red Alga Acanthophora Spicifera From La Paz Bay, Baja California Sur, México. Iniversidad Autónoma de Baja California, 2020.