APA aipamena

Dávila Ramírez, J. L., & Avendaño Reyes, L. (2021). Manipulación del crecimiento y calidad de la carne de ovinos mediante el uso de clorhidrato de zilpaterol y aceite rico en ácidos grasos insaturados. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas.

Chicago Style aipamena

Dávila Ramírez, José Luis, y Leonel Avendaño Reyes. Manipulación Del Crecimiento Y Calidad De La Carne De Ovinos Mediante El Uso De Clorhidrato De Zilpaterol Y Aceite Rico En ácidos Grasos Insaturados. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

MLA aipamena

Dávila Ramírez, José Luis, y Leonel Avendaño Reyes. Manipulación Del Crecimiento Y Calidad De La Carne De Ovinos Mediante El Uso De Clorhidrato De Zilpaterol Y Aceite Rico En ácidos Grasos Insaturados. Universidad Autónoma de Baja California. Instituto de Ciencias Agrícolas, 2021.

Kontuz: berrikusi erreferentzia hauek erabili aurretik.