Nutritional effect of three microalgae and one cyanobacteria on the culture of the rotifer Brachionus plicatilis Müller: 1786
Three microalgae and one dehydrated cyanobacteria were tested to determine the best concentration and the best food for the culture of a local strain of the rotifer Brachionus plicatilis type L. The observations were: density of rotifers, fecundity and biochemical analyses (carbohydrates, proteins...
Guardado en:
Autor principal: | Ruedas-Jasso, RA |
---|---|
Formato: | Online |
Lenguaje: | eng |
Publicado: |
Iniversidad Autónoma de Baja California
1996
|
Acceso en línea: | https://www.cienciasmarinas.com.mx/index.php/cmarinas/article/view/862 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Cultivo de Nannochloropsis sp con fertilizantes agrícolas y evaluación de floculados como alimento para Brachionus plicatilis (Müller, 1786)
por: Nava Gómez, Beatriz
Publicado: (2021) -
HUFA content and DHA/EPA improvements of Brachionus plicatilis for sea bream (Sparus aurata) larvae
por: Pousao-Ferreira, P, et al.
Publicado: (1998) -
The Fatty Acid Profile Of Sparus Aurata Larvae Is Correlated To The Composition Of The Enrichment Diets Of Brachionus Plicatilis And Artemia sp
por: Posau-Ferreira, P., et al.
Publicado: (1997) -
Utilización del rotifero Brachionus plicatilis como alimento para larvas de camarón azul Penaeus stylirostris /
por: Ross Guerrero, Marco Antonio.
Publicado: (2021) -
Efecto del enriquecimiento de alimento vivo en el perfil de aminoácidos y ácidos grasos de rotífero (Brachionus plicatilis)
por: López Lucero, Edgar Alexis,
Publicado: (2022)