Food practice of rural adolescents in Santa María Tecuanulo, Mexico
Food practices and behaviors in the rural area of Texcoco region are related to local food consumption practices —fundamentally based on maize—, however, they are influenced by a series of socio-cultural determinants that impose the urban-dominant forms of consumption, as a result of constant intera...
Guardado en:
Autor principal: | Chávez-Arellano, María Eugenia |
---|---|
Formato: | Online |
Lenguaje: | spa |
Publicado: |
Universidad Autónoma de Baja California
2018
|
Acceso en línea: | http://culturales.uabc.mx/index.php/Culturales/article/view/627 |
Etiquetas: |
Agregar Etiqueta
Sin Etiquetas, Sea el primero en etiquetar este registro!
|
Ejemplares similares
-
Food practice of rural adolescents in Santa María Tecuanulo, Mexico
por: Chávez-Arellano, María Eugenia
Publicado: (2018) -
Effect of the artisanal shrimp fishery on the ichthyofauna in the coastal lagoon of Santa María la Reforma, southeastern Gulf of California
por: Amezcua, F, et al.
Publicado: (2006) -
Maricultivo de Eisenia arborea y Macrocystis pyrifera en Bahía Santa María, Baja California, México: validación de sitio
por: Altamirano Gómez, Zarko
Publicado: (2021) -
Identidad y estructura genética de la población invernante del playerito occidental (Calidris mauri) en Bahía Santa María, Sinaloa, México /
por: Vilanova, Carmel
Publicado: (2021) -
Reinventando a Maria Antonieta
por: Ruíz Lujan, Daniel
Publicado: (2021)